Tietoa meistä

Turkulaista verkkokauppaa ja tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2016

Virtaa elämääsi! Ladattavat akkuratkaisut, akkuparistot, laturit ja vielä valaisimetkin! Proakku.fi on akkujen maahantuontiin ja -vientiin erikoistunut verkkokauppa. Tärkeintä meille on tarjota asiakkaan tarpeiden mukaisia ratkaisuja, lähtien ladattavista paristoista aina mittatilattuihin akkupaketteihin. 

Ostaessasi Pro-akusta saat nopean toimituksen, kahden viikon palautusajan, takuun ja taatusti hyväntuulisen palvelun!

Pro-akun tarkoitus

 

Osa Pro-akun tarinaa – miten meistä tuli akkujen ykkönen

Vuodenvaihteessa 2020 Pro-akusta oli virta lopussa. Yhtiön laiva seilasi kohti eläkkeen satamaa, joka vaikutti jäävän lopulliseksi päätepysäkiksi. Tarinan ei kuitenkaan tarvinnut päättyä. Edellinen kapteeni toki viettää ansaittuja eläkepäiviä Espanjan auringon alla, mutta tammikuun pimeydessä ruoriin hyppäsivät kaksi kaveria palkkatöiden matalista vesistä. Periaatteella vauhti korvaa puuttuvaa tekniikkaa kaksikko sukelsi suoraan yrittäjyyden syvään altaaseen. Sähkö- ja akkuasiat tunnetaan perusteellisesti, mutta tietokannat ja serveri-ratkaisut olivat uusia haasteita. 

Vielä tammikuussa 2020 emme tienneet verkkokaupan ylläpidosta taikka alv-maksujen tilittämisestä verottajalle, mutta tekemällä oppii parhaiten. Vanhat verkkosivut olivat pidemmän aikaa jääneet päivittämättä, joten ensimmäisenä päätimme uudistaa verkkokaupan. Edellisen kaupan alustana toimi Opencart, jonka käyttö vaikutti vaativan tietotekniikka-alan tutkintoa. Siten Pro-akku loi nahkansa perusteellisesti ja muutti samalla nykyiseen osoitteeseensa proakku.fi. Nykyinen kauppa toimii Woocommercen, eli WordPressin moottorilla. Woocommerce on tehty hyvin käyttäjäystävälliseksi, joten vaikka aiempaa kokemusta ei ollut, nyt homma toimii kuin rasvattu. 

Perusteet on saatu kuntoon, joten nyt on aika keskittyä laajentamaan valikoimaa ja tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaille, on kyse sitten 18650-akuista tai asiakkaalle räätälöidyistä akkupaketeista, meiltä löytyy ratkaisu.

proakku tps yhteistyö
Ensimmäisenä vuonna uusina yrittäjinä päästiin tekemään uusia juttuja, kuten tukemaan paikallista urheilua!

Löydät meidät myös:

Facebookista

Kaupan omistaja:


Jesi Verkkokaupat Oy

Y-tunnus:  2755067-8

Turku, Suomi

[email protected]