Om oss

Åbobaserad webbutik och nöjda kunder sedan 2016

Flöda in i ditt liv! Uppladdningsbara batterilösningar, batterier, laddare och till och med lampor! Proakku.fi är en webbutik som specialiserat sig på import och export av batterier. Det viktigaste för oss är att tillhandahålla lösningar som uppfyller kundens behov, från laddningsbara batterier till uppmätta batteripaket. 

När du köper ett Pro-batteri får du snabb leverans, två veckors returtid, garanti och garanterad god tempererad service!

Syftet med Pro-batteriet

 

1

En del av pro batteri historien - hur vi blev nummer ett batteri

Vid årsskiftet 2020 var Pro-batteriet lågt. Företagets fartyg var på väg mot pensionshamnen, som verkade förbli den sista slutstoppet. Men historien behövde inte ta. Den tidigare kaptenen, naturligtvis, tillbringar tjänat pensionsdagar under den spanska solen, men i januari mörker, två killar hoppade till rodret i lågvatten av betalda jobb. I princip ersätter takten den teknik som saknas de två dök direkt in i entreprenörskapets djupa avrinningsområde. Elektriska problem och batteriproblem är grundligt kända, men databaser och serverlösningar var nya utmaningar. 

I januari 2020 visste vi inte om underhållet av nätbutiken eller betalningen av momsbetalningar till skattemyndigheterna, men genom att göra de bästa lärdomarna kommer vi att dra. Den gamla webbplatsen hade lämnats ouppbyggd under en lång tid, så vi bestämde oss för att förnya online-butik först. Den tidigare butiken baserades på Opencart, vars användning verkade kräva en examen i it e-teknik sektorn. Således skapade Pro-batteriet helt sin hud och flyttade till sin nuvarande adress proakku.fi. Den nuvarande affären fungerar med Woocommerce, en wordpress motor. Woocommerce har gjorts mycket användarvänlig, så även om det inte fanns någon tidigare erfarenhet, det kommer att fungera som fett. 

Grunderna har fastställts, så nu är det dags att fokusera på att utöka sortimentet och ge bästa möjliga service till kunderna, oavsett om det är 18650 batterier eller batteripaket skräddarsydda för kunden, vi har en lösning.

proakku tps co
Under det första året som nya entreprenörer, nya saker gjordes, såsom att stödja lokala sporter!

Du kan också hitta oss:

Facebook

Butiksägare:


Jesi verkaupat Oy

Företags-ID: 2755067-8

Sankt Petersburg, Ryssland

[email protected]