Unity Tactical FAST Micro mount – tähtäinjalka

235,60  sis. alv 24%

Unity Tactical FAST Micro mount on normaalia korkeampi tähtäinjalka, joka mahdollistaa nopeamman tähtäinkuvan varsinkin pimeänäkölaitteilla.

Varasto loppu

EAN: 810007880013 Tuotetunnus (SKU): unity-fast-mount-blk Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Unity Tactical FAST Micro mount pienille punapistetähtäimille. FAST™ sarja tarjoaa ampujalle normaalikorkuisia tähtäinjalkoja nopeamman tähtäinkuvan. Tähtäyslinjan 2.26″ (5.74cm) korkeus mahdollistaa nopeamman ja helpomman pisteen/ristikon löytämisen, varsinkin aktiivikuulosuojainten, pimeänäkölasien ja suojanaamareiden kanssa. Pää pysyy suorassa, joka vähentää niskan rasitusta ja helpottaa ympäristön havainnointia. Suora niskan ja rangan asento lisää mukavuutta käytettäessä kypäriä, plate carriereja ja muuta raskasta varustusta.

FAST™ Micro Mount sisältää standardikorkeudella rautatähtäimet varalla. Sisäänrakennetut varatähtäimet suoraviivaistavat aseen varustusta, vähentämättä suorituskykyä. Sekä taka- ja etutähtäin on säädettävissä sivu- ja pystysuunnassa. Etujyvä voidaan irrottaa, jolloin takatähtäintä voi käyttää perinteisen etutähtäimen kanssa. Kuitenkin sisäänrakennetut rautatähtäimet sopivat täydellisesti erityisen lyhyisiin konepistooli-/PDW aseisiin, joissa kiskotila on rajoitettua. Etutähtäimen tilalle voi siten laittaa esimerkiksi Holosun LS221G IR-laserpointterin.

Suunniteltu käytettäväksi Aimpoint® Micro (H1, H2, T1, T2, CompM5) ja muun optiikan kanssa, joissa on Aimpoint Micro tyylinen kiinnitys. Esimerkiksi Sig Sauer®, Holosun®, Primary Arms® ja Vortex Optics® tähtäimet sopivat hyvin. (HUOM! EI SOVI AIMPOINT COMP M5S tai M5B tähtäimiin)

Unityn FAST™ Micro Mount toimitetaan standardi kiskokiinnityksellä (kuvissa), mutta erikseen myytävällä QD Auto-Lock Lever tyylisellä ratkaisulla jalan saa myös pikakiinnitykseen.

The FAST™ Micro Mount on valmistettu 7075-T6 alumiinista ja mustalla tyypin III Hardcoat anodisoinnilla.

Viimeistely: Type III Hardcoat Anodized
Pituus: 5.08 cm
Korkeus: 5 cm
Paino: 70 g
Kiinnitys: Suoraan kiskoon
Materiaali: T6 Aluminum
Muut ominaisuudet: Kaikki Micro Footprint optiikka
Leveys: 3.3 cm

Lisätiedot

Paino 90 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Unity Tactical FAST Micro mount – tähtäinjalka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *