Otsalamppu Petzl Pixa 3 Atex 100lm

49,95  sis. alv 24%

Ammattikäyttöön suunniteltu Petzel Pixa 3 Atex otsalamppu sopii niin työkohteen valaisuun, pimeässä liikkumiseen kuin kaukokohteiden valaisuun. Kolme valaisutilaa mahdollistavat juuri oikean valokeilan eri tilanteisiin.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Petzl-pixa3 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Petzl Pixa 3 Atex 100lm – otsalamppu monipuoliseen valon tarpeeseen

Otsalamppu Petzl Pixa 3 Atex 100lm löytyy sopiva toimintatila kaikkiin työtilanteisiin; niin työkohteen valaisuun, pimeässä liikkumiseen kuin kaukokohteiden valaisuun. Petzl Pixa 3 Atex otsalampun suurin valoteho on 100lm, pisin valosäteen kantama 90m ja pisin toiminta-aika 26 tuntia + 13 tuntia varateholla.

Kaikki Pezl Pixa Atex otsalamput on tehty ammattikäytön koviin olosuhteisiin; ne ovat vesitiiviitä, kestävät pudotuksen 2 metristä ja 80kg puristuksen. Vaikka Petzl Pixa otsalamput on tehty työvaloiksi, ne ovat erinomaisia ja kestäviä myös harrastekäytössä.

Korkealaatuisen linssin ansiosta Pezl Pixa Atex otsalamppujen valo jakaantuu tasaisesti koko alueelle eikä keskelle synny kirkasta pistettä. Kaikissa Petzl otsavaloissa valokeila voidaan myös kallistaa alaspäin, ne voidaan kiinnittää kypärään tai irrottaa hihnasta ja käyttää lattia valaisimina.

Kaikissa Petzl Pixa Atex otsalampuissa käytetään Constant Lightning teknologiaa joka pitää valotehon samana akun varauksesta huolimatta. Kun akun virta ei enää riitä täyteen valotehoon, Petzl Pixa otsalamppu siirtyy automaattisesti varatehoon ja toimii sillä vielä 13 tuntia, näin mahdollisesti kesken jäänyt työ voidaan suorittaa turvallisesti loppuun tai voidaan poistua turvallisesti pimeästä työtilasta.

Kaikissa Petzl Pixa Atex otsalampuissa linssiosa voidaan kääntää sisäänpäin, jolloin linssi on suojassa kolhuilta ja naarmuilta kun lamppua ei käytetä. Lisäksi virtakytkin on tässä asennossa lukittu ja estää lampun kytkeytymisen päälle vahingossa.

Petzl Pixa 3 Atex pakkaus sisältää:

  • Petzl Pixa 3 Atex otsalamppu
  • Paristot 2 x AA (LR6), sopivat ladattavat AA paristot Pixa 3 lamppuun löydät täältä.
  • Otsapanta
  • Kypäräkiinnikelevy Petzl Vertex ja Alveo kypärille sekä kypärille, joissa on standari 20mm x 3mm kiinnityskolo

Alla oleva video on erittäin havainnollinen ja se kannattaa katsoa, vaikka ei englantia ymmärtäisikään. Alla oleva kaavio taas antaa hyvän käsityksen Pixa 3 Atex lampun suorituskyvystä.

Käytetty valokeila Valoteho vakioteholla Kantama vakioteholla Polttoaika vakioteholla Valoteho varateholla Kantama varateholla Polttoaika varateholla Polttoaika yhteensä
Vakio valoteho Mode 1 (laaja) 20 lm 15 m 26 h 10 lm 10 m 13 h 39 h
Vakio valoteho Mode 2 (laaja+pistemäinen) 60 lm 45 m 6h30 10 lm 20 m 13 h 19h30
Vakio valoteho Mode 3 (vain pistemäinen) 100 lm 90 m 3h30 10 lm 20 m 13 h 16h30

Lisätiedot

Paino 500 g (gramma)
Petzl Pixa 3 Atex

otsalamppu, petzl, pixa-3, atex, 100lm, ammatikäyttöön

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Otsalamppu Petzl Pixa 3 Atex 100lm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *