Ladattava paristo AAA 800mAh Eneloop juotoskorvilla

3,00  sis. alv 24%

Alkuperäinen Panasonic Eneloop 2000mAh AA ladattava paristo juotoskorvilla kennon vaihtoon tai omien akkupakettien kokoamiseen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): BK-4MCCE Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Uusimman sukupolven Panasonic Eneloop ladattavat AAA paristot todella säästävät paristokuluissa, ne ovat ladattavissa uudelleen 2100 kertaa! Ladattavat paristot ovat valmiiksi ladattu vihreällä aurinkoenergialla ja lataus myös säilyy, vielä 5 vuoden säilytyksen jälkeenkin latauksesta on jäljellä 70%! Eneloop AA pariston toimivuus on taattu myös pakkasessa ( -20C asti).

Ladattavat akkuparistot Panasonic AAA Eneloop juotoskorvilla mahdollistavat tee-se-itse miehille minkä kokoisen ja muotoisen akun tahansa!

Voit säästää paristokuluissa lähes missä tahansa laitteessa korvaamalla tavalliset paristot ladattavilla Eneloop AAA paristoilla. Eneloop ladattavat paristot sopivat kaikkiin laitteisiin jotka käyttävät AAA paristoja.

Ladattavan pariston hankinta on aina myös ympäristöystävällinen teko. Yksi ladattava paristo, jonka saat parin tavallisen pariston hinnalla, voi korvata satoja tavallisia paristoja ja näin vähennät merkittävästi tavallisista paristoista jäävää vaarallisen ongelmajätteen määrää.

Muista kierrättää myös ladattava paristosi asianmukaisesti!

Panasonic AAA Eneloop juotoskorvilla ladattavan pariston tekniset tiedot:

  • Uudelleen lataukset: 2100 kertaa
  • Kapasiteetti: 800mAh (valmistajan ilmoittama)
  • Nimellisjännite: 1,2V
  • Mitat [mm]: ∅14,5 x 50,5

Meiltä myös AA kokoinen Eneloop juotoskorvilla:

Lisätiedot

Paino 27,50000000 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ladattava paristo AAA 800mAh Eneloop juotoskorvilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *