Ladattava paristo AA 2000mAh Eneloop juotoskorvilla

3,90  sis. alv 24%

Alkuperäinen Panasonic Eneloop 2000mAh AA ladattava paristo juotoskorvilla kennon vaihtoon tai omien akkupakettien kokoamiseen.

Varasto loppu

Kuvaus

Uusimman sukupolven Panasonic Eneloop ladattavat AA paristot todella säästävät paristokuluissa, ne ovat ladattavissa uudelleen 2100 kertaa! Ladattavat paristot ovat valmiiksi ladattu vihreällä aurinkoenergialla ja lataus myös säilyy, vielä 5 vuoden säilytyksen jälkeenkin latauksesta on jäljellä 70%! Eneloop AA pariston toimivuus on taattu myös pakkasessa ( -20C asti).

Ladattavat akkuparistot Panasonic Eneloop juotoskorvilla mahdollistavat tee-se-itse miehille minkä kokoisen ja muotoisen akun tahansa!

Voit säästää paristokuluissa lähes missä tahansa laitteessa korvaamalla tavalliset paristot ladattavilla Eneloop AA paristoilla. Eneloop ladattavat paristot sopivat kaikkiin laitteisiin jotka käyttävät AA paristoja.

Ladattavan pariston hankinta on aina myös ympäristöystävällinen teko. Yksi ladattava paristo, jonka saat parin tavallisen pariston hinnalla, voi korvata satoja tavallisia paristoja ja näin vähennät merkittävästi tavallisista paristoista jäävää vaarallisen ongelmajätteen määrää.

Muista kierrättää myös ladattava paristosi asianmukaisesti!

Panasonic AA Eneloop juotoskorvilla ladattavan pariston tekniset tiedot:

  • Uudelleen lataukset: 2100 kertaa
  • Nimelliskapasiteetti: 2000mAh
  • Minimikapasiteetti: 1900mAh (valmistajan ilmoittama)
  • Nimellisjännite: 1,2V
  • Mitat [mm]: ∅14,5 x 50,5

pakkasenkestävä paristo

Lisätiedot

Paino 27,5 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ladattava paristo AA 2000mAh Eneloop juotoskorvilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *