Huom! Koronavirus sulki monet akkutehtaat kuukausiksi 2019-2020. Tarjonnan puute on iskenyt erityisesti 18650 akkujen saatavuuteen ja nostanut rajusti suosituimpien mallien hintoja. 2021 keväällä on erityisen heikko saatavuus 3500mAh korkean kapasiteetin 18650 kennoista. Suosittelemme odottamaan suurempien kennomäärien hankinnassa saatavuuden ja kysynnän tasaantumista, mikäli mahdollista.

Proakku.fi on akkujen, ladattavien paristojen sekä akkukäyttöisten työkalujen erikoisliike. Tukikohtamme on Suomen Turussa ja toimitamme tilaukset verkkokaupasta nopeasti omasta varastostamme! Korona-virus ei ole estänyt tavaraliikennettä, joten tarjoamme edelleen ensiluokkaista palvelua!

Meiltä löytyy laaja valikoima 18650 akkuja! Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti, jos tarvitset erikoisempaa akkua tai apua oikean akun valintaan, ota rohkeasti yhteyttä. Myös asiakkaan tilauksen mukaan rakennetut akkupaketit räätälöidään meillä tarpeidenne mukaan. 

Asiakaspalvelu palvelee osoitteessa [email protected] tai puhelimessa +358 45 263 8565. Löydät meidät myös facebook.com/proakkufi

akun kennottaminen sähköpyörä proakku