Xtar 4U – älykäs USB pikalaturi neljällä usb portilla 27W

12,95  sis. alv 24%

Xtar 4U on älykäs pikalaturi neljälle laitteelle. 2.4A pikalataus on normaalia laturia 2-5 nopeampi. Säästä aikaa ja pistorasiapaikkoja sijoittamalla älykkääseen usb-laturiin.

Varasto loppu

EAN: 6952918340119 Tuotetunnus (SKU): Xtar-4U Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Xtar 4U pikalaturi on Xtarin neljällä USB portilla varustettu verkkovirta-adapteri, jolla voit ladata nopeasti jopa neljää laitetta samanaikaisesti! Laite antaa virtaa maksimissaan 5.4A ja älylataus antaa laitteelle aina optimaalisen virran latausajan lyhentämiseksi.

Xtar 4U pikalaturi neljällä usb portilla

Tietokoneen usb portit eivät yleensä pysty syöttämään riittävästi virtaa riittävästi edes yhden älypuhelimien lataamiseen ja siksi lataus tietokoneen usb-portista on hidasta. Xtar 4U:n avulla lataat nopeasti mutta myös turvallisesti, laitteessa on oikosulkusuoja, ylijännitesuoja ja ylivirtasuoja. Lisäksi Xtar 4U on valmistettu kuumuutta kestävästä materiaalista.

  • Kaikki portit sopivat älypuhelinten, tablettien, sähkötupakoiden, kellojen, MP3/4 soittimien, Bluetooth ym. laitteiden lataukseen ja toimivat myös virtalähteenä USB akkulatureille.
  • Laitteessa edistyksellinen turvajärjestelmä; oikosulkusuojaus, ylivirtasuojaus, ylijännitesuojaus sekä lisäksi laite on valmistettu paloa ehkäisevästä materiaalista.
  • Sisäänrakennettu mikropiiri tunnistaa ladattavan laitteen tarpeet ja takaa nopeimman mahdollisen latauksen aina 2.4A latausvirtaan asti.

CE, Rohs ja FCC hyväksynnät.

USB pikalaturin tekniset tiedot:

  • Syöttöjännite: 100V-240V
  • Ulostulojännite: 5V
  • Maximi latausvirta: 5400 mA (max 2400mA)
  • Liitin: 4 x USB (1x 2.4A, 3x 1A)
  • EU pistoke

Xtar 4U – Arvostelu ja kattava testi mittaustuloksineen: https://lygte-info.dk/review/USBpower%20Xtar%204U%20Smart%204-Port%20USB%20charger%20UK.html

Lisätiedot

Paino 500 g (gramma)
Takuu

24kk

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xtar 4U – älykäs USB pikalaturi neljällä usb portilla 27W”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *