Savotta kenttäpullotasku, M05 kantolaitejärjestelmään

34,90  sis. alv 24%

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): savotta-m05kenttäpullotasku Osasto:

Kuvaus

Puolustusvoimien virallisen M05-kantolaitejärjestelmän kenttäpullotasku, MOLLE-yhteensopivalla PALS-kiinnitysjärjestelmällä. Tuote on täysin samanlainen kuin Puolustusvoimien virallinen jakovaruste ja siksi täysin yhteensopiva intin varusteiden kanssa.

 

Tasku on valmistettu 1000D Cordurasta ja materiaalit ovat kestäviä ja soveltuvat rankkaan käyttöön. Vedenpoistoaukko pohjassa, läpässä muovisolki ja säilytyssukka kaasunaamarikorkkia varten. Taskuun sopii kokonsa puolesta täydellisesti Puolustusvoimien virallinen muovinen 1 litran kenttäpullo. Tasku on ommeltu juuri kenttäpullon muotoiseksi, jolloin pullon taskusta ottaminen ja takaisinlaitto on suhteellisen vaivatonta, eikä pullo pääse liikkumaan taskussa ollessaan.

Savotta valmistajana takaa taskun kestävän lähes ikuisesti, ovathan nämä suunniteltu varusmieskäyttöön.

M05-taskujen muovisoljet ovat hieman jatkokehitelty versio ”Spanish Fly”-mallista. Niihin on lisätty korvakkeet, jotka pitävät solken lukittuna kiinni, kunnes käyttäjä vetää soljen vetimestä sivu- tai yläviistoon. Suoraan ylöspäin vetämällä tasku ei aukea tavallista voimaa käyttämällä, joten taskut eivät aukeile itsestään pitkin mättäitä möyriessäkään ja levitä tärkeää sisältöään ympäriinsä.

Valmistaja Finn-Savotta Oy, joka on valmistanut kaikki Puolustusvoimienkin M05-varusteet.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Savotta kenttäpullotasku, M05 kantolaitejärjestelmään”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *