Ale!

Pyöräilijän paketti: Lamppu + akku + lampun pidike + takavalo!

(1 tuotearvio)

59,90  sis. alv 24%

Laita pyöräsi talven jäljiltä lailliseen kuntoon hankkimalla valot eteen ja taakse. Xtar Darkwalker huippuvalaisimen lisäksi myös laturi! Lataa mukana tulevat kaksi akkua suoraan lampussa! Tästä koko paketti, pyöräilijän valot kerralla kuntoon.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): pyora-paketti-valo-ja-takavalo Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Pyöräilijän valot kuntoon!

Uusi tieliikennelaki tulee voimaan kesäkuussa 2020. Silloin polkupyöräilijöillä tulee olla valkoisen etuvalon lisäksi myös punainen takavalo. Päätettiin laittaa tieturvallisuus kuntoon ja tarjotaan tästä polkupyöräilijän kevätpaketti!

Parasta tässä on, ettei tarvitse ostaa erikseen laturia, vaan Darkwalker taskulamppu lataa omat akkunsa mikro-usb liittimen kautta! Mukaan tietty myös vaihtoakku, lampun pidike sekä laillinen takavalo.

polkupyörän valo
Muista hoitaa pyörän valot kuntoon, ettei romanttiset ilta-ajelut jää väliin!

 

 

Polkypyörän takavalo lakimuutos tieliikennelaki
Lähde: HS.fi

 

Miksi valita juuri RC1 Darkwalker?

Ladattava taskulamppu Xtar RC1 Darkwalker V6 on varustettu säädettävällä teholla ja 18650 akulla. Xtar tekee laadukkaiden akkujen ja laturien lisäksi myös tasokkaita valaisimia. RC1 kuuluu Xtar Sport-series urheilulamppuihin.

RC1 Darkwalker taskulamppu sopii erityisen hyvin ulkoiluun, säädettävällä valoteholla saat juuri oikean valaisun, luet sitten karttaa tai etsit geokätköä maastosta. Sopii erinomaisesti myös polkupyörän valoksi, sopivan kiinnikkeen löydät täältä: lampun pidike polkupyörään.

Mikä parasta, voit laittaa lampun suoraan lataukseen mikrousb-liitännästä. Lamppu käyttää 18650 akkuja, mutta et tarvitse erillistä laturia! Korkealaatuiset kontaktit ja akun kaksoisjousitus lisäävät iskunkestävyyttä, sekä mahdollistavat myös tasapäisten flat-top akkujen käytön.

ladattava taskulamppu Xtar pikalatauksella mikro-usb

Xtar Darkwalker RC1 ladattava taskulamppu on myös vedenkestävä 2 metriin asti. Säädettävät valotehot ovat Turbo 800lm, High 300lm, Low 60lm ja Moonlight 3lm. Katso tuotekuvien taulukosta akunkestot eri tehoilla.

Mukaan tulee Xtar 18650 ladattava akku. Suosittelemme vaihtoakuiksi kaikkiin 18650 taskulamppuihin Sanyo 18650 3450mAh 10A tai Xtar 3400mAh suojapiirillisiä akkuja.

Lampun omalle tuotesivulle: Xtar RC1 Darkwalker – lataava taskulamppu 18650 akulla https://proakku.fi/tuote/taskulamppu-xtar-rc1-darkwalker-v6-800lm-18650-akulla/

Takavalo everActive TL-X2

polkupyörän takavalo

Miksi valita everActive TL-X2 polkupyörän takavalo?

Ominaisuudet:

– Erittäin vahva – kaksi o.5W punaista lediä tarjoavat erityisen tehokkaan valon polkupyörän takavaloksi, varma näkyvyys!
– Universaali kiinnitys – kiinnitystapa mahdollistaa käytön yleisenä varoitusvalona, voit irrottaa valon pyörästä ja saat sen kiinni reppuun, vyöhön, laukkuun jne.
– Lampun heijastimet levittävät valon laajalle alueelle, hyvä näkyvyys!
– Ei silti häikäise muita
– kestävä runko, hyvin eristetty kumitiivistein, kestää vettä ja roiskeita
– Tarkoitettu pyöräharrastajille ja vaativille käyttäjille

Takavalon omalle tuotesivulle: Everactive TL-X2 polkypyörän takavalo https://proakku.fi/tuote/polkupyoran-takavalo-everactive-tl-x2/

18650 akku – Xtar 2600mAh 5A suojapiirillä

Xtar 18650 suojapiirillä

18650 akku Xtar 2600mAh suojapiirillä on rakennettu aidoista Samsung-akkukennoista. Xtar 18650 akussa on myös suojapiiri, joka suojaa akkua, sekä latauksessa, että käytössä. Xtar 18650 2600mAh akku on suunniteltu erityisesti taskulamppuihin, mutta sopii myös muihinkin alle 15W laitteisiin.

Akun omalle tuotesivulle: Xtar 18650 akku suojapiirillä 2600mAh 5A https://proakku.fi/tuote/18650-akku-xtar-2600mah-5a-suojapiirilla-button-top/

 

Lampun pidike polkupyörän tankoon

lampun pidike polkupyörän ohjaustankoon

Tämän lampun pidikkeen avulla voit käyttää taskulamppua polkupyörän valona. Pidike voidaan kiinnittää ohjaustankoon ja valon suunta on säädettävissä sekä korkeus että sivusuunnassa koska yläosa kääntyy 360°. Pidikkeeseen sopivat taskulamput joiden halkaisija on 22mm – 31mm.

Lampun pidikkeen oma tuotesivu: Lamppu kiinni tankoon tukevalla kiinnikkeellä https://proakku.fi/tuote/lampun-pidike-polkupyoraan/

Lisätiedot

Paino 300 g (gramma)

1 arvio tuotteelle Pyöräilijän paketti: Lamppu + akku + lampun pidike + takavalo!

  1. Ville (varmistettu kirjoittaja)

    Loistava valaisin paketti joka pyöräilijälle!
    Lamput on helppo asentaa polkupyörään ja helppo irroittaa kun pyörä jätetään ulos telineeseen tai pyörävarastoon.
    Xtar Darkwalker RC1 taskulamppu sopii myös tavalliseen taskulamppu käyttöön johon moni muu pyöränvalo ei sovellu. Itegroitu akun lataus myös tekee akkujen lataamisesta vaivatonta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *