Piaggio Albatross sähköpyörän akun kennotus

470,00  sis. alv 24%

Piaggio Albatross sähköpyörän akun uudelleen kennotus. Vanhat lyijyakut korvataan uudenaikaisilla litiumkennoilla, jolloin akku kevenee huomattavasti. Laturi uusitaan myös.

Tuotetunnus (SKU): piaggio-albatross-akku Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Alkuperäinen lyijyakku painoi 6,8 kg ja oli aikansa elänyt. Rakensimme akkuun kokonaan uuden kennoston johon liitettiin tietysti uusi varauksenhallintajärjestelmä eli BMS-piiri. BMS suojaa akun kennostoa yli- ja alijännitteeltä sekä toimii oikosulkusuojana. Vanha laturi ei tietystikään enää sovi uusille litiumkennoille, joten samalla uusittiin myös akun latauspistoke ja siirrettiin se akun kylkeen, joten akkua voi ladata irrottamatta sitä pyörästä.

Akun rakentamiseen käytettiin Samsung 35E 18650 li-ion kennoja, joilla saatiin maksimikapasiteetti mahdollisimman pieneen tilaan. Lopputulos oli 10S6P eli 60 akkukennon paketti 36V jännitteellä ja 20,2Ah mitatulla kapasiteetilla. Siis 750W teho yli kaksikymmentä vuotta vanhaan pyörään. Massiivinen kapasiteetti, normaaleissa markettipyörissä akut ovat yleensä 10Ah. Silti kennosto itsessään painaa vain vähän yli 3 kiloa.

piaggio albatross sähköpyörän akku

piaggio sähköpyörän akun kennotus

Suuresta kapasiteetista huolimatta akkuun olisi mahtunut vaikka toinen samanlainen kennosto. Koon puolesta pyörään voisi tehdä 1,5kW akkupaketin. 🙂

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Piaggio Albatross sähköpyörän akun kennotus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *