Ale!

Paketti! Laturi Nitecore SC2 Super Charger+2×18650 akku +USB latauskaapeli micro-usb

55,91  50,00  sis. alv 24%

Laturi + 2x 18650 akku + USB kaapeli

Tästä loistava tarjouspaketti! Nitecore SC2 Super Charger,  hyvä laturi 18650 akuille, ja monelle muulle koolle! Myös NiMH-akuille. Mukaan kaksi Samsungin supertehokasta 18650 akkua, 3500mAh! Lisäksi pistettiin kylkeen micro-USB kaapeli, sillä SC2 tarjoaa myös USB-lähdön. Eli samalla kun esimerkiksi taskulampun akut latautuvat, voit samalla ladata vaikkä kännykkää tai virtapankkia! Säästyy taas yksi verkkopistokepaikka.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): Paketti2 Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Laturi + 2x 18650 akku + USB kaapeli

Tästä loistava tarjouspaketti! Nitecore SC2 Super Charger,  hyvä laturi 18650 akuille, ja monelle muulle koolle! Myös NiMH-akuille. Mukaan kaksi nappipäistä Samsung INR18650-35E akkua, ilman suojapiiriä. Lisäksi pistettiin kylkeen micro-USB kaapeli, sillä SC2 tarjoaa myös USB-lähdön. Eli samalla kun esimerkiksi taskulampun akut latautuvat, voit samalla ladata vaikkä kännykkää tai virtapankkia! Säästyy taas yksi verkkopistokepaikka.

Pakettiin kuuluu:

Laturi Nitecore SC2 Super Charger – nopea monitoimilaturi 5,0A

Nitecore SC2 pikalaturi litium-akuille! Nitecore SC2 Super Chargerin automaattinen lataus säästää sinulta aikaa, sillä laturi valitsee sopivan latausvirran akun mukaan! Nitecore SC2 laturi on valmistettu tukevasta paloa ehkäisevästä muovista. Valmistajan mukaan laturi on optimoitu IMR akuille ja siinä on myös IMR akkujen elvytystoiminto.

Nitecore SC2 Super Charger akkulaturille voidaan syöttää virtaa joko verkkovirrasta tai 12V virtalähteestä, kuten auton tupakansytytinpistokkeesta. Akkulaturi tunnistaa akkutyypin automaattisesti ja valitsee sopivan latausjännitteen ja virran, mutta tämä asetus voidaan ohittaa painonappien avulla. Manuaalisen valinnan ohjeet löytyvät englanninkielisestä manuaalista. Automaattinen lataus valitsee valmistajan mukaan joko 500mA tai 2000mA latausvirran sen mukaan, onko akku yli vai alle 1200mAh, tosin laturissa ei ole minkäänlaista kapasiteetin mittausta, vaan todellisuudessa latausvirran valinta perustuu lähinnä akun fyysisiin ominaisuuksiin.

Maksimissaan Nitecore SC2 laturi pystyy lataamaan 5A virralla varmimmin, kun valinta tehdään manuaalisesti. Ykköspaikalla latausvirta on 3A ja kakkospaikalla 2A. Kakkospaikkaan liittyy myös 2A usb ulostulo; jos kakkospaikassa on akku, lataa SC2 laturi ensin kakkospaikan akun ja vasta sitten usb portista ladattavan akun, jos akkua kakkospaikassa ei ole, lataus usb-portin kautta alkaa välittömästi.

SC2 laturin näytössä ledit vilkkuvat latauksen ajan ja lopettavat vilkkumisen kun lataus on valmis. Latauksen edistymistä ei SC2 laturissa pysty seuraamaan kuten d2 ja d4 malleissa, vaan vilkkuvien ledien määrä lisääntyy akun latauksen edistyessä, ainakin 3,7V li-ion akkuja ladattaessa. Erikoinen piirre SC2 laturin näytössä on se, että virta ja jännitevalinnan arvot ovat painettu vain näytönsuojana olevaan kalvoon, mikä lähtee helposti irti.

Nitecore SC2 laturissa on myös kiinnitetty huomiota latauksen turvallisuuteen, jos laturi kuumenee liikaa, se katkaisee latauksen automaattisesti tai kun lataus on kestänyt 10 tuntia. Lisäksi SC2 akkulaturissa on suojaus oikosulkua ja akun väärää napaisuutta vastaan.

Englanninkielinen Nitecore SC2 laturin arvostelu: https://lygte-info.dk/review/

18650 akku Samsung INR18650-35E 3500mAh 8A, nappipäinen, ei suojapiiriä

Samsung 3500mAh 8A button top akku taskulampuille ja muille vähän virtaa vaativille laitteille, ilman suojapiirin virtarajoitusta. Samsung INR18650-35E akku on nyt markkinoiden tehokkain akku, jonka suurin jatkuva purkausvirta 8,0A ja suurin hetkellinen purkausvirta on 13,0A. Tässä hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras 18650 akku, et löydä suuremman kapasiteetin (3500mAh) akkua laatuvalmistajalta yhtä halpaan hintaan!

Samsung INR18650-35E akku löytyy meiltä kahtena versiona, tasapäisenä ilman suojapiiriä sekä button topina ilman suojapiiriä. Valitse paras 18650 akku juuri sinun käyttöösi sopivimpana mallina .

Pro-akku suositus
 • suosittelemamme suurin jatkuva purkuvirta: 10A
 • suosittelemamme suurin laitteen käyttöteho: 24W

Linkki englanninkieliseen arvosteluun: https://lygte-info.dk/review/

USB latauskaapeli micro-usb

Hyvälaatuinen latauskaapeli laitteille, joissa micro-USB portti

Huomioi ainakin nämä asiat akun käytössä!

Jos akussasi ei ole suojapiiriä, muista erityisesti akkuturvallisuus ja akun oikea käyttö! Li-Ion akut sisältävät paljon energiaa ja voivat väärin käytettynä jopa räjähtää tai syttyä palamaan.

 • Käytä lataukseen laadukasta laturia, joka katkaisee latauksen viimeistään kun akku saavuttaa 4.2V jännitteen.
 • Suorita lataus aina valvonnan alaisena
 • Älä pura akkua alle alimman purkujännitteen (yleensä n. 2,5V)
 • Älä ylitä akun korkeinta sallittua latausvirtaa
 • Älä ylitä akun korkeinta sallittua purkausvirtaa
 • Älä oikosulje akkua
 • Älä yritä irrottaa osia akusta tai muuten mekaanisesti purkaa sitä
 • Älä ylitä akun korkeinta sallittua lämpötilaa ladattaessa tai käytettäessä
 • Älä käytä akkuja joiden suojakuori on vaurioitunut
 • Älä yritä irrottaa akun metalliosia
 • Älä päästä akkua kastumaan
 • Älä liitä johtoja tai liittimiä akkuun tavallisella juottimella
 • Säilytä akkuja niin, että ne eivät kosketa toisiaan
 • Jos laitteessasi on useampi kuin 1 akku, käytä ja lataa ne aina yhdessä

 

Laturi + 2x 18650 akku + USB kaapeli

Lisätiedot

Paino 560 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paketti! Laturi Nitecore SC2 Super Charger+2×18650 akku +USB latauskaapeli micro-usb”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *