Ale!

Otsalamppu Tiross TS-1102 350lm

(1 tuotearvio)

16,12  sis. alv 24%

Tiross TS-1102 otsalamppu on tehokas ja roiskevesitiivis. Tiross otsalampussa käytetään tehokasta Cree XM-L lediä, joka pystyy tuottamaan 350lm valotehon.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): BALHL02 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Otsalamppu Tiross TS-1102 350lm on roiskevesitiivis, lampussa käytetään tehokasta Cree XM-L lediä, joka pystyy tuottamaan 350lm valotehon. Tiross TS-1102 otsalamppu tuottaa tasaisen vakaan valokeilan ja myös itse valokeila on kallistettavissa alaspäin.

Tiross TS-1102 otsalamppu toimii kolmella teholla, 100%, 50% ja vilkku. Käyttövoimana on kolme AAA paristoa tai AAA akkuparistoa.

Tiross TS-1102 otsalampun tekniset tiedot:

 • ledi: LED Cree XM-L 9W
 • Valoteho: 350 lm
 • Valokeila: Säädettävä (zoom)
 • Tehoalueet: 100%, 50% ja vilkku
 • Paristot: 3 x AAA paristo tai akkuparisto (paristot eivät sisälly pakkaukseen)
 • Vesitiiviys: Roiskevesitiivis
 • Lampun valmistusmateriaali: alumiini / muovi
 • Paino: 150g ilman akkua

Lisätiedot

Paino 500 g

1 arvio tuotteelle Otsalamppu Tiross TS-1102 350lm

 1. Henkka

  Lamppu ei ehkä ulkomuodoltaan ole erityisen nätti, mutta onneksi se on suunniteltu käytettäväksi pimeässä, niin ulkomuodolla ei ole juurikaan merkitystä. Hinta-laatusuhde tässä lampussa on erinomainen. Valotehoa piisaa lenkillä käymiseen turhankin paljon ja säädettävällä valaistuskulmalla saa hyvin valon osoitettua edessä olevaan maahan, eikä taivaalle. Itselläni tulee lamppua käytettyä lähinnä puoliteholla, joka pidentää huomattavasti paristojen kestoa, mutta ainakin omassa käytössä riittää vallan mainiosti.
  Vielä kun laitteeseen yhdistää ladattavat paristot, niin käyttökokemus vastaa kalliimpia, ladattavia otsalamppuja.

  Lampun kuminauhat sopivat ainakin oman kalloni muotoihin siten, että lamppua ei juuri edes huomaa päässä. Olen käyttänyt lamppua juoksulenkeillä, pyöräillessä, kävelyllä ja pihatöissä. Missään vaiheessa lamppu ei ole tuntunut siltä, että se voisi luiskahtaa pois päästä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *