Otsalamppu Petzl Pixa 1 Atex 60lm

34,90  sis. alv 24%

Pezel Pixa 1 Atex otsalamppu on suunniteltu ammattikäytön koviin olosuhteisiin; se on vesitiivis, kestää pudotuksen 2 metristä ja 80kg puristuksen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): BALHL04 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Petzl Pixa 1 Atex – otsalamppu työkohteen valaisuun

Otsalamppu Petzl Pixa 1 Atex 60lm on suunniteltu työvaloksi lähityöskentelyyn, jossa tarvitaan valoa työkohteen valaisuun.  Petzl Pixa 1 Atex otsalampun valoteho on 60lm/20lm, valosäteen kantama 15m ja toiminta-aika 26 tuntia + 13 tuntia varateholla.

Kaikki Pezl Pixa Atex otsalamput on tehty ammattikäytön koviin olosuhteisiin; ne ovat vesitiiviitä, kestävät pudotuksen 2 metristä ja 80kg puristuksen. Vaikka Petzl Pixa otsalamput on tehty työvaloiksi, ne ovat erinomaisia ja kestäviä myös harrastekäytössä.

Korkealaatuisen linssin ansiosta Pezl Pixa Atex otsalamppujen valo jakaantuu tasaisesti koko alueelle eikä keskelle synny kirkasta pistettä. Kaikissa Petzl otsavaloissa valokeila voidaan myös kallistaa alaspäin, ne voidaan kiinnittää kypärään tai irrottaa hihnasta ja käyttää lattiavalaisimina.

Kaikissa Petzl Pixa Atex otsalampuissa käytetään Constant Lightning teknologiaa, joka pitää valotehon samana akun varauksesta huolimatta. Kun akun virta ei enää riitä täyteen valotehoon, Petzl Pixa otsalamppu siirtyy automaattisesti varatehoon ja toimii sillä vielä 13 tuntia, näin mahdollisesti kesken jäänyt työ voidaan suorittaa turvallisesti loppuun tai voidaan poistua turvallisesti pimeästä työtilasta.

Kaikissa Petzl Pixa Atex otsalampuissa linssiosa voidaan kääntää sisäänpäin, jolloin linssi on suojassa kolhuilta ja naarmuilta kun lamppua ei käytetä. Lisäksi virtakytkin on tässä asennossa lukittu ja estää lampun kytkeytymisen päälle vahingossa.

Otsalamppu Petzl Pixa 1 Atex 60lm pakkaus sisältää:

  • Petzl Pixa 1 Atex otsalamppu
  • Paristot, 2 x AA (LR6), sopivat ladattavat AA paristot Pixa 1 otsalamppuun löydät täältä.
  • Otsapanta
  • Kypäräkiinnikelevy Petzl Vertex ja Alveo kypärille sekä kypärille, joissa on standardi 20mm x 3mm kiinnityskolo

Alla oleva video on erittäin havainnollinen ja se kannattaa katsoa, vaikka ei englantia ymmärtäisikään.

Lisätiedot

Paino 500 g (gramma)
Petzl Pixa 1 Atex

Otsalamppu, Petzl, Pixa 1, Atex, 60lm, E78AHB 2, vesitiivis

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Otsalamppu Petzl Pixa 1 Atex 60lm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *