Laturi Xtar VC2S – älykäs akkulaturi akkupankkitoiminnolla

19,90  sis. alv 24%

Akkulaturi 18650 akuille – ja kaikille muillekin
Xtar VC2S
Li-Ion ja Ni-MH akuille – 18650, 26650, AA, AAA jne.

Tärkeimmät ominaisuudet
• Prosessoriohjattu kolmivaiheinen latausprosessi TC/CC/CV
• CC lataus Ni-MH ladattaville akuille ja paristoille
• Kaksi itsenäistä latauspaikkaa
• Latausvirta valittavissa: 1x 3A/2x 2A/4x 1A
• VA LCD näyttö kertoo akkukennon kapasiteetin, jännitteen, latausvirran ja sisäisen resistanssin
• Lataaminen millä tahansa QC 3.0-yhteensopivalla USB laturilla
• Syväpurkautuneiden akkujen elvytystoiminto
• Suojaus: oikosulku, kuumeneminen, väärä polariteetti

 

Varasto loppu

EAN: 6952918341413 Tuotetunnus (SKU): Xtar-VC2S-charger Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Xtar VC2S – matkamalli suositusta VC4S laturista!

Xtar VC2s on ammattimainen prosessoriohjattu akkulaturi kolmivaiheisella latausprosessilla. Selkeä LCD näyttö kertoo latauksen vaiheen ja akun tilan reaaliaikaisesti. VC2S lataa Li-ion 3.6/3, 7V and Ni-MH akkukennot kokoluokissa: AAA/R03, AA/R6, R14/C, 10440, 14500, 14650, 16340, 17500, 17670, 18350, 18500, 18650, 18700, 20700, 21700, 22650, 25500, 26650.

Xtar VC2S akkutyypit monitoimilaturi

Laturi mittaa akun sisäisen resistanssin ja päättää sen perusteella parhaan lataustavan.

Huom! Laturi saa virtansa mukana tulevasta mikro-usb kaapelista. Voit käyttää puhelimesi laturia, mutta vain QC3.0 / vast pikalataus-yhteensopivalla usb-adapterilla saat suurimman ja nopeimman latausvirran laturin käyttöön. Jos sinulla ei ole pikalataus-yhteensopivaa laturia, katso Xtar Six-U kuusipaikkainen usb-adapteri tai EverActive nelipaikkainen usb-pikalaturi ja päivitä itsesi suoraan pikalatauksen maailmaan.

Xtar VC2S akkupankkitoiminto laturi
Lataa akkuja ja puhelinta usb-portin kautta samaan aikaan. Jos irrotat laturin virroista, voit käyttää sitä akkupankin tavoin – akut lataavat usb-portin kautta puhelimesi!

 

Xtar VC2S akkupankkitoiminnolla saat akkusi hyötykäyttöön 5V USB-portin kautta. Maksimi latausvirta on 1A. Mikä tahansa yli 2200mAh kapasiteetin li-ion akku kelpaa virtalähteeksi. Käyttääksesi akkupankkitoimintoa irrota laturi verkkovirrasta ja usb-lataus siirtyy automaattisesti käyttämään laturiin kytkettyjä akkuja. Laturissa on suojapiiri ylivirtaa varten, lataus katkeaa automaattisesti jos ladattava laite yrittää vetää enemmän kuin 1A virran.

 

Mikä on kolmivaiheinen TC / CC / CV lataus?

Automaattinen latausprosessi pitää akkukennot pitkään hyväkuntoisina lataamalla sopivalla jännitteellä kaikissa vaiheissa, sekä katkaisemalla latauksen sopivalla hetkellä. Kolme latausvaihetta ovat:

  • TC (Trickle Charge) Herättely: Syväpurkautuneet kennot alle 2.9 V jännitteellä herätellään eloon pienemmällä jännitteellä
  • CC (Constant Current) Tasainen virta: Akkukennoa ladataan tasaisellä virralla, kun sen jännite on yli 2.9V. Latausvirta Xtar D4 akkulaturissa voi olla 2x2A/4x1A/2×0, 5A (CH2 & CH3) + 2x1A.
  • CV (Constant Voltage) Tasainen jännite: Kun akku on lähes täyteen ladattu, laturi alkaa vähentää latausvirtaa (A), kunnes akku saavuttaa 4.2V voltin (V) jännitteen. Kun akun jännite on 4.2V, akku on täynnä ja laturi lopettaa latauksen.

Laturi pitää yli 4.1 V akkuja täyteen ladattuina. Jos tälläinen akku halutaan ladata aivan täyteen, täytyy se asettaa laturiin ennen laturin kytkemistä verkkovirtaan. Kaikki akut purkautuvat ajan kanssa luonnollisesti itsekseen. Jos akkuja säilytetään laturissa, lataus käynnistyy, kun akun jännite tippuu alle 4.1 volttiin.

Xtar VC2S akkulaturi

Xtar VC2S – monitoimilaturi kaikille li-ion akuille sekä ladattaville paristoille

Xtar VC2S kykenee lataamaan myös syväpurkautuneet akkukennot. Akut, joiden jännite on tippunut nollaan, voidaan elvyttää Xtar latureilla. Laturi tunnistaa syväpurkautuneen akun, ja aloittaa sen herättelyn automaattisesti. Huom! Akkukennojen purkaminen liian tyhjäksi voi rikkoa akun, eikä elvytys ole välttämättä mahdollista. Li-ion akkujen käyttäminen tyhjäksi heikentää niiden kapasiteettia ja käyttöikää tai saattaa tehdä akusta täysin käyttäkelvottoman. Vältä akkujen purkamista liian tyhjäksi! 

Xtar VC2S akkulaturi

Varastointitila pidentää akkujen käyttöikää lataamalla kennot optimaaliseen jännitteeseen. Täyteen ladattu akkukenno kuluu nopeammin kuin noin 70-80% ladattu akku.

Xtar VC2S akkulaturi ominaisuudet

Xtar VC2S sisältää laturin lisäksi kuljetuspussin, mikrousb kaapelin sekä käyttöohjeet. Jos tarvitset pikalataus-yhteensopivaa usb-adapteria, katso Xtar Six-U kuusiporttinen usb pikalaturi. 

Englanninkielinen VC2S arvostelu: https://lygte-info.dk/review/Review%20Charger%20Xtar%20VC2S%20UK.html

”Laturi on hyvä lataamaan li-ion akkuja. Ni-MH akkujen kanssa jännitekatkaisu ilman täydennyslatausta jättää Ni-MH akut hieman alle täyden kapasiteetin. Automaattinen virran valinta pitää latausjännitteet turvallisilla tasoilla.

Testatun yksilön 1. latauspaikan kalibrointi näyttää liikaa kapasiteettia.

USB-virran ulosotto toimii hyvin ja näyttö on kiva. Yhden kennon käyttö usb-lataukseen pitää latausvirran melko alhaisena.

Arvostelen tämän suht hyväksi laturiksi.”

”The charger is good at charging LiIon, with NiMH it uses voltage termination without top-off charge and that means the batteries is charged slightly below full capacity.
The automatic current selection means that charge current is kept down at a fairly safe level.
This charger has a calibration problem on slot #1 for the mAh measurement, it shows way to much.

The usb output works fine and the display is nice, using only one cell means the output current is a bit on the low side.

I will rate it as fairly good.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Laturi Xtar VC2S – älykäs akkulaturi akkupankkitoiminnolla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...