Paketti! 4x Eneloop AA tai AAA akkuparistot + Laturi EverActive NC-450

22,90 30,95  sis. alv 24%

Nelipaikkainen EverActive NC-450-laturi lataa ladattavat AA ja AAA paristot helposti ja turvallisesti. Pakettitarjouksessa 4x Eneloop akkuparistot AA tai AAA koossa!

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

EAN: 5902020523604 Tuotetunnus (SKU): BALC07-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Pakettitarjous! 4x Eneloop akkuparistot ja laturi everActive NC-450

Eneloop akkuparistot + laturi pakettitarjouksena. Valitse joko AA tai AAA akkuparistot, tai miksei molemmat ja saat kätevän älylaturin mukaan.

Eneloop akkuparistot

Pakkaukseen sisältyy 4 kpl paristoja ja kotelo. Uusimman sukupolven Panasonic Eneloop ladattavat AA paristot todella säästävät paristokuluissa, ne ovat ladattavissa uudelleen 2100 kertaa! Ladattavat paristot ovat valmiiksi ladattu vihreällä aurinkoenergialla ja lataus myös säilyy, vielä 5 vuoden säilytyksen jälkeenkin latauksesta on jäljellä 70%! Eneloop AA pariston toimivuus on taattu myös pakkasessa ( -20C asti).

Voit säästää paristokuluissa lähes missä tahansa laitteessa korvaamalla tavalliset paristot ladattavilla Eneloop AA paristoilla. Eneloop ladattavat paristot sopivat kaikkiin laitteisiin jotka käyttävät AA paristoja.

Ladattavan pariston hankinta on aina myös ympäristöystävällinen teko. Yksi ladattava paristo, jonka saat parin tavallisen pariston hinnalla, voi korvata satoja tavallisia paristoja ja näin vähennät merkittävästi tavallisista paristoista jäävää vaarallisen ongelmajätteen määrää.

Muista kierrättää myös ladattava paristosi asianmukaisesti!

 

Laturi AA ja AAA akkuparistoille

Nelipaikkainen EverActive NC-450-laturi lataa ladattavat paristot helposti ja turvallisesti. Voit ladata erilaisissa varaustilassa olevia akkuparistoja ja myös molempia akkuparistotyyppejä samanaikaisesti, koska kaikki latauspaikat ovat mikroprosessoriohjattuja ja toimivat täysin itsenäisesti. Kun lataus akkuparisto on ladattu täyteen, latauslaite katkaisee kyseisen latauspaikan latausvirran ja siirtyy ylläpitovirtaan. EverActive NC-450 laturi on myös nopea, latausaika 1-5 tuntia, riippuen ladattavien akkujen määrästä ja tyypistä.

Ladattavat akkutyypit

NiMH / NiCd ladattavat paristot 1,2V

  • AA, AAA

EverActive NC-450 laturin teknisiä tietoja:

  • Sisääntulojännite: AC 100-240V 50/60Hz 10W
  • Ulostulojännite: 1.5V
  • Latausvirta: AA 4x450mA 1x1800mA max, AAA 4x225mA 1x900mA max
  • Mitat: 110mm× 68mm×29mm
  • Paino: 100g
  • Laturi AA ja AAA akkuparistoille kahden vuoden takuulla

Suosittelemme Panasonic Eneloop ladattavia paristoja: proakku.fi/tuote/ladattava-paristo-aa-1900mah-eneloop-4kpl-kotelo/

 

Lisätietoja valmistajan sivuilla: https://everactive.pl/everactive-nc-450

Lisätiedot

Paino 506 g (gramma)
Akkuparistot

4x Eneloop AA, 4x Eneloop AAA, 4x AA + 4x AAA

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paketti! 4x Eneloop AA tai AAA akkuparistot + Laturi EverActive NC-450”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *