Piaggio Albatross e-cykel batterisensor

470,00  Sis. Moms 24%

Piaggio Albatross sähköpyörän akun uudelleen kennotus. Vanhat lyijyakut korvataan uudenaikaisilla litiumkennoilla, jolloin akku kevenee huomattavasti. Laturi uusitaan myös.

Tuotetunnus (SKU): piaggio-albatross-akku Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Beskrivning

Det ursprungliga blysyrabatteriet vägde 6,8 kg och hade levt i tid. Vi byggde en helt ny sensor i batteriet, som naturligtvis var ansluten till ett nytt laddningshanteringssystem, BMS-kretsen. BMS skyddar battericellen från överspänning och underspänning och fungerar som kortslutningsskydd. Naturligtvis är den gamla laddaren inte längre lämplig för nya litiumceller, så samtidigt som batteriladdningskontakten också gjordes om och flyttades till sidan av batteriet, så att batteriet kan laddas utan att ta bort den från hjulet.

Batteriet byggdes med Samsung 35E 18650 li-jonceller för att få maximal kapacitet till lägsta möjliga utrymme. Resultatet blev ett 10S6P- eller 60-battericellspaket med 36V-spänning och 20,2Ah uppmätt kapacitet. Så 750W makt till en cykel över tjugo år gammal. Massiv kapacitet, normal marknad cyklar batterier är oftast 10Ah. Ändå väger honungskakan själv drygt 3 pounds.

piaggio albatross sähköpyörän akku

piaggio e-cykel batterisensor

Trots den höga kapaciteten skulle batteriet ha tagit emot en annan cell av samma typ. När det gäller storlek, en 1.5kW batteripaket kan göras för hjulet. 🙂

1 1

Recensioner och recensioner

Det finns inga produktrecensioner ännu.

Bli först med att recensera "Piaggio Albatross e-bike battery bikeking"

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *