Akkujen kennottaminen

 Batteripaket och laddning

Är ditt gamla batteri inaktuella? Saknar du ett mindre och lättare litiumbatteri för att byta ut ett tungt blysyrabatteri?

Berätta om dina funderingar och designa ett lämpligt batteripaket tillsammans för att passa dina behov! De specialtillverkade batteripaketen levereras vid behov med en lämplig BMS-krets (batterihanteringssystem). Alla våra batterisortiment kan byggas in i celler av rätt storlek och form.

Cellerna är sammankopplade med en hållbar och mycket elektriskt ledande nickelsäkring. Arbetet utförs på en mikrosvetsmaskin för att förhindra att överdriven värme skadar batterierna.

kennotus batteripaket
Battericeller kan användas för att bygga batterier av olika storlekar och former.

Gör det med självbyggare får också lösa batterier med lödöron, se Batterier med lödöron.

Om du vill bygga batteriet själv, här är de engelska instruktionerna på vad projektet innehåller: Instructables - Gör en billig Litium-Jon Batteri Pack

Refield (om)

Batterier för nästan alla batteridrivna enheter kan bytas ut, dvs batterier. Högkvalitativa elverktyg är ofta fortfarande i full gång när batteriet fryser. Med lite ansträngning kommer enheten att ha en ny livslängd, ofta med längre batteritid. Gamla enheter använder ofta Ni-Cd- eller Ni-MH-batterier. Ni-Cd-batterier innehåller miljöskadligt kadmium, så deras användning är inte längre tillåten i ny utrustning.

Till exempel kan batteriborrar och andra handverktyg, mätinstrument, kortdistanstelefoner, bankomater, specialverktyg och medicinsk utrustning byggas om.

Litiumbatterier kan också återanvändas, men i allmänhet är ersättningsprocessen mer komplex än nickelbatterier. Litiumbatterier har ofta cellspänningsövervakningselektronik, som, beroende på batteriet, måste hållas strömförande under cellbyte. Elektroniken övervakar spänningarna i alla celler (eller par av celler) separat.

Det är därför du inte ska kennin din bärbara dator batteri, eftersom arbetet kostar mer än ett nytt tillbehör batteri. Vänligen kontakta oss om du behöver ett nytt batteri för din bärbara dator, kommer vi att leverera det inom ungefär en vecka.

Förfrågningar helst via e-post till [email protected]

Inkludera i meddelande:

1. Önskad driftspänning. I li-ion s accume uppsving, går spänningen 3.7V i ökat.
2. Önskad kapacitet, eller strömförbrukning och tid som batteriet ska arbeta på en enda laddning. I det här fallet kan vi beräkna kapaciteten.
3. Maximal effekt. Detta anger cell- och BMS-markeringen som ska användas.
4. Batteriets mekaniska form eller det utrymme i vilket det måste passa.
5. Täthet klass
6. Längd på utgångskablar och typ av kontakt.
7. Önskad laddningstid, detta avgör vilken typ av laddare. Om kunden har en egen laddare, vilken typ av kontakt laddare - om du inte installerar det själv.
8. Behövs batteristatusindikatorn.

Jos etsit uutta akkua vanhan tilalle, täältä ”Uudet sähköpyörien akut

Visar 1–12 av 18

Visar 1–12 av 18